Centrum Nauki i Zabawy BAJKA - Aktualności

Bajka powitała nowy rok szkolny

Wakacyjny letni czas dobiegł końca. Podopieczni Centrum Nauki i Zabawy Bajka pożegnali ten wspaniały wesoły i aktywny czas. W tym okresie nie tylko mogliśmy nawiązywać nowe kontakty, wspierać się, spotykać na rozmowach czy grach, ale też uczestniczyliśmy w różnych warsztatach w MammaLeo, zwiedzaliśmy zakątki naszego miasta, kilkukrotnie odwiedziliśmy kino Helios, Sky Jump Park Trampolin, Centrum Sztuki Współczesnej „Elektrownia” było aktywnie, zdrowo, wesoło i tłoczno 🙂 byle do wakacji 🙂

Żółty talerzyk

Pod patronatem akcji „Żółty talerz”…dziś rano były parówki w cieście francuskim z serem żółtym…po południu zaś zapach pizzy ściągał głodnych uczniaków..

Nabór 2016/2017

Centrum Nauki Zabawy „Bajka” ogłasza nabór na darmowe zajęcia pozalekcyjne w roku szkolnym 2016/2017.

Przyjmujemy zapisy na zajęcia :

• świetlicowe (zajęcia wspomagające naukę w szkole),
  • plastyczne,
  • przedszkolne,
  • kulinarne,
  • taneczno – ruchowe,
  • zajęcia z psychologiem

Placówka czynna jest od poniedziałku do piątku już od godziny 8.00 do godziny 16.00. W dobie przepełnionych świetlic szkolnych my oferujemy kameralną i indywidualną opiekę nad Waszymi dziećmi oraz bezpłatny posiłek.