„5” WIELKI ZŁOTY PIENIĄDZ NADZIEI

Akcja "5 Wielki Złoty Pieniądz Nadziei" Fundusz dla dzieci chorych przynosi kolejne efekty. Dzięki wpłatom ludzi o wielkim sercu mogliśmy pomóc kolejnym dzieciom. Wioletka lat 12 pojechała na turnus rehabilitacyjny, Krystian lat 12 nosi aparat słuchowy, czy Krzysio lat 13 który otrzymał osprzęt do pompy insulinowej.

Bardzo cieszymy się, że na koncie Funduszu ciągle przybywa środków. Akcja rozpoczęła się pod koniec października, a do końca grudnia udało nam się pozyskać dzięki darczyńcom ponad 12 tyś zł i mamy nadzieję, że ta kwota ciągle będzie wzrastać.

Każdy kto chce zostać uczestnikiem akcji i wspomóc potrzebujące osoby może zadeklarować comiesięczną wpłatę w wysokości 5 zł (lub wielokrotność) na konto: